<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d3989714033994469972\x26blogName\x3dAllt+som+r%C3%B6r+sig+runt+omkring\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://cynella.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3dsv\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://cynella.blogspot.com/\x26vt\x3d6458658519810113442', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

About

"Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium. Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit, sed quia consequuntur magni dolores eos qui ratione voluptatem sequi nesciunt."

Bloody Sunday



Det har varit en trevlig intensiv helg med kalas och klubb Krash. I fredags slutade jag tidigt så jag gick på stan och shoppade klänningar och en present till Elsie som fyllde år. På kvällen var jag och M hos Elsie på kalas det var en ganska salig blandning av folk så till en börja var det ganska skum stämning. Vi hade trevligt iallafall och hon bjöd på tårta och bål. Det som var mindre gott var den kinesiska efterrätten som såg ut som ögon och smakade gummi med en konstig vattnig sås :P .. Igår gick vi ut på Krasch det var superskoj trodde inte det skulle vara kul på grund av musiken men vi dansade hela kvällen.

Etiketter:

You can leave your response or bookmark this post to del.icio.us by using the links below.
Comment | Bookmark | Go to end